Jador le-a povestit fanilor lui de pe TikTok o întâmplare dintr-o spălătorie auto care i-a lăsat un gust amar. Unul dintre angajați a refuzat să îi spele mașina, motiv pentru care el a decis să vorbească despre acest subiect în mediul online.

Jador, deranjat de atitudinea unui angajat

Jador este un artist apreciat și respectat, în marea partea a timpului, dar asta nu înseamnă că toată lumea îl are la suflet. Are și zeci de hateri care își exprimă părerea negativă despre el în orice circumstanță, dar nu are deloc o problemă cu cei care nu îl apreciază pe el și activitatea lui, în mediul online.

Cu toate acestea, când ura pe care i-o poartă cineva trece de granițele rețelelor sociale, lucrurile se schimbă, iar Jador a trăit pe pielea sa o experiență care l-a deranjat foarte, foarte tare. Dorind să își spele mașina, artistul a decis să meargă la cea mai apropiată spălătorie auto, care se afla în parcarea unui mall din Capitală.

Odată ajuns acolo, unul dintre angajați i-a spus prietenului artistului că lui îi poate spăla mașina, dar manelistului nu, fără să îi dea niciun motiv. Jador a ținut să precizeze că l-ar fi plătit bine pentru serviciile sale și că nu înțelege de ce s-a comportat bărbatul respectiv atât de urât cu el, mai ales că nu au mai interacționat vreodată înainte.

”Și eu nu am înțeles de ce, pentru că eu, chiar nu știu, de ce pana mea să nu îi speli mașina unui om?! Îi dădeam bani, că dacă eu trăiesc din șpagă, și altul trebuie să trăiască din șpagă, nu?! Și ne-a tratat așa, super scârbos, așa parcă îi era silă de noi, dar, mă, eu nu sunt așa cum crezi tu, dacă vezi asta, să știi, sunt de treabă, las șpagă, să știi”, a povestit Jador, pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.