Selly le-a povestit tuturor care este secretul succesului său. Tânărul are doar 20 de ani și peste 9 ani de carieră, motiv pentru care este extrem de mândru. Cum a reușit să ajungă în topul celor mai urmăriți vloggeri din țara noastră!

Selly face vlog de la 11 ani

Aproape că nu există tânăr care să nu fi auzit vreodată de Selly sau care să nu fi văzut măcar unul dintre vlogurile sale. Artistul s-a apucat de treabă de pe vremea când era doar un copil de 11 ani, care nu știa prea bine ce făcea, dar care era pasionat de vlogging. Odată cu trecerea timpului, acesta a reușit să evolueze, să își facă propria trupă, un film, o emisiune TV, dar și multe altele.

La momentul actual, este urmărit de peste două milioane de persoane pe canalul său de YouTube și este conștient că o parte din succesul pe care îl are li se datorează celor care îl susțin. Selly a oferit un interviu, în urmă cu puțin timp, în care a mărturisit că de când s-a apucat de vlog și până acum s-au schimbat extrem de multe lucruri în viața sa și s-a maturizat A rămas neschimbată doar pasiunea lui pentru tot ceea ce face.

„Au trecut nouă ani de zile. Când m-am apucat aveam 11 ani. Calitatea audio-video era sub orice critică, dar avea aceeași pasiune pe care o am și acum, acceași voință de a reuși. Cu siguranță că de la 11 ani la 20 se schimbă foarte multe lucruri, te maturizezi foarte mult, ți se schimbă părerile și punctele de vedere de multe ori. Tot ce pot să mă bucur e că am rămas constant cu această pasiune. S-au schimbat atât de multe lucruri în viața mea, prieteni, păreri și așa mai departe, însă pasiunea pentru video și pentru media a rămas aceeași”, a declarat Selly, pentru Star News.

Secretul succesului constă, după părerea sa, în a face ceea ce îți place, pentru că în caz contrar începe să se vadă, după o anumită perioadă de timp. Mai mult de atât, Selly consideră că este extrem de important și mesajul pe care îl transmiți celor care te urmăresc. Nu este un secret nici faptul că a reușit să facă bani frumoși de pe urma pasiunii sale și o duce o viață la care mulți tineri de vârsta sa nici măcar nu au curajul să viseze.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

„Probabil, e posibil, dacă stai să numeri abonații. Cred că mai important decât atât este ce faci pentru ei și dacă îți place cu adevărat ceea ce faci pentru că dacă nu-ți mai place începe să se vadă. Mai important decât atât este ce faci tu și ce le spui, ce mesaje transmiți către acea comunitate de oameni”, a mai povestit tânărul, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.