Lidia Buble și-a făcut un obicei de a merge în Madrid, iar mulți dintre admiratorii ei s-au întrebat care este motivul pentru care procedează în felul acesta. Vedeta a vorbit, într-un interviu acordat recent, despre acest subiect spunând, de asemenea, dacă s-ar muta din România pentru a duce o altă viață în străinătate.

Lidia Buble, moment de sinceritate

Cei care o urmăresc pe Lidia Buble încă de la începutul carierei sale, cel mai probabil, au remarcat o schimbare totală în ceea ce privește stilul ei vestimentar căruia acum îi acordă mult mai multă atenție. Îndrăgita artistă nu mai apare oricum nici la TV, dar nici pe rețelele sociale, ci încearcă să aducă în atenția oamenilor ținute cât mai bune, care îi vin perfect și care o reprezintă.

Ei bine, vizitele sale sale tot mai dese la Madrid au legătură cu acest lucru. Vedeta alături de una dintre bunele sale prietene care o și ajută în alegerea hainelor, Andra Crăpătureanu, merg în acest oraș nu doar pentru a se distra sau a vizita locuri noi, ci și pentru a face shopping direct de la sursă, după cum a povestit chiar Lidia Buble.

,,După bine cum știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care îl abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Andra Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă. Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul. Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună", a declarat Lidia Buble, pentru viva.ro.

Întrebată dacă s-ar muta vreodată din România, Lidia Buble a fost destul de clară în declarații. Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion nu ar putea vreodată să facă lucrul acesta, pentru că ar însemna să fie mult prea departe de familie, iar artista nu ar putea suporta sub nicio formă lucrul acesta. Un lucru este, însă, cert și anume că ar călători pentru tot restul vieții sale.

,,Nu pot spune că m-aș muta, pentru că nu pot sta la o distanță foarte foarte mare de familie și cei dragi. Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă", a mai zis artista, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.