Cristina Cioran și fiica sa au avut parte de primul lor Crăciun, dar și de o surpriză neplăcută. Vedeta a sesizat, în cea de-a doua zi de Crăciun, faptul că fiica sa începuse să respire tot mai greu și a decis să ceară ajutorul medicilor, care le-au făcut testul pentru COVID-19, ambele fiind depistate pozitiv.

Cristina Cioran, declarații de pe patul de spital

La momentul actual, blondina și micuța Ema se află internate în spitalul din Medgida, unde cel mai probabil vor sta și de Anul Nou. Vedeta nu regretă că nu va fi acasă de Revelion, pentru că oricum nu avea niște planuri bine puse la punct, iar cel mai important lucru pentru ea este ca fiica ei să se facă bine cât mai curând posibil.

Cristina Cioran a făcut chiar și o postare pe contul ei de Instagram, unde ține aproape zilnic legătura cu fanii ei și le-a vorbit acestora despre situația grea prin care a fost nevoită să treacă, în urmă cu doar câteva zile.

„26 decembrie 2021…
Craciun
Primul nostru craciun impreuna!
Ieri, in prima zi de Craciun, fetita mea nu s a simtit bine, respira greu. Dupa cateva telefoane de panica date, am decis sa merg la spital, la spitalul judetean Constanta.
Acolo la un test rapid… soc. Copilul are COVID… si o usoara insuficienta respiratorie.
De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zona . Azi e a doua zi si e mai bine. Si eu am fost testata, dupa un prim test negativ a iesit si adevarul, POZITIV. Ne tratam, suntem foarte bine, ne refacem! Important e ca suntem impreuna iar EMA este cu adevarat cel mai frumos cadou 🥰 Va multumesc din suflet pentru gand, mesaje si incurajari. Va imbratisez si sa aveti un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi 😜”,
a scris vedeta, pe Instagram.

Ea a petrecut Crăciunul în familie și totul a fost frumos, până când Ema începuse să respire din ce mai greu și și-a făcut părinții să se îngrijoreze serios. Cele două sunt încă internate în spital, semn că starea micuței nu este încă stabilă, pentru a putea merge în liniște acasă, fiind nevoită să mai stea o vreme sub atenta supraveghere a medicilor.

"Eram la mama, la Constanța. Totul fusese așa frumos. Pe la prânz, fetița a început să respire greu. Am urcat-o în mașină și am dus-o la spital. Suntem internate la Medgidia, stăm singure în salon. Lumea s-a purtat foarte frumos cu noi. Nu știu când ne externează, posibil să stăm și de Revelion, oricum nu aveam nimic aranjat. Important să fie fata bine.", a declarat Cristina Cioran, pentru impact.ro.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.