Nu mai este niciun secret faptul că  Andreea Antonescu și Loredana Groza au pozat în revista Playboy acum mai mulți ani de zile, dar foarte puține persoane au idee care sunt sumele de bani pe care le-au primit vedetele pentru o asemenea apariție. 

Dan Capatos a dat cărțile pe față

Dan Capatos a lucrat pentru revista respectivă între anii 2000 și 2004, iar invitat în cadrul podcast-ul lui Codin Maticiuc a vorbit despre întreaga lui experiență acolo, dar și despre sumele pe care le primeau vedetele cu notorietate de la vremea aceea. Una dintre aristele care a câștigat o sumă enormă pentru apariția sa a fost nimeni alta decât Loredana Groza care a cerut 13.000 de euro.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000”, a declarat Dan Capatos

Cea care nu s-a jucat când a cerut bani pentru apariția sa în revista Playboy a fost Andreea Antonescu. Artista a dorit să primească nici mai mult, nici mai puțin de 50.000 de euro, dar Dan Capatos a reușit să negocieze, fiind nevoiți să plătească până la urmă 30.000 de euro. Negocierile ar fi avut loc timp de șase luni, iar după aceea ședința foto s-a realizat atât în București, cât și în Grecia.

Citorii revistei făcuseră un top al vedetelor pe care ei doreau să le vadă goale, dar care nu erau accesibile și anume Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu.

„Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4 întotdeauna era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a mai zis el.

Citeste si:
Ziua de 2 iulie, una tristă pentru Andreea Antonescu. Artista a...
Ziua de 2 iulie, una tristă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.