Larisa Udilă a făcut un Story care le-a dat serios de gândit persoanelor care o urmăresc. Vedeta a dat de înțeles că partenerul ei de viață ar fi înșelat-o, iar internauților nu le-a venit să creadă una ca asta. Ce a scris vedeta pe Instagram!

Larisa Udilă, postare cu subînțeles

Larisa Udilă și Alexandru Ogică au ani buni de relație, iar în urmă cu doar câteva luni au devenit părinți pentru prima oară. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a adus pe lume un băiețel care le face zilele mai frumoase și care, odată cu trecerea timpului, a devenit centrul Universului lor. Deși nu a avut o sarcină ușoară și nici o naștere despre care să își poată aduce aminte cu drag, bruneta este fericită pentru faptul că Milan este sănătos.

Ea a trecut prin clipe de coșmar imediat după venirea pe lume a băiețelului lor și s-a confruntat cu depresia postnatală despre care nu i-a fost frică să vorbeaacă în fața întregii lumi. După aproximativ două luni de chin, a reușit să își revină, dar se pare că are și alte probleme la momentul actual.

Cu doar câteva zile înainte de Anul Nou, Larisa Udilă le-a făcut admiratorilor săi o dezvăluire neașteptată, care i-a făcut pe aceștia să se gândească dacă nu cumva Alexandru Ogică i-a fost infidel. Nu a confirmat nimic în acest sens, dar internauții sunt convinși că bărbatul i-a greșit.

“Ați observat cum relațiile sunt mereu în punctul de a fi încheiate atunci când o femeie e nefericită? Bărbații sunt nefericiți de mult timp și trebuie să treacă peste nefericire mai repede că oricum nu contează de simte bărbatul. Nu sunt pregătiți pentru discuția asta.

“Ce prostie! Bărbații când sunt nefericiți merg și se … cu altele.”, a scris Larisa Udilă, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.