Gabriela Cristea a povestit în cadrul emisiunii  „Mămici de pitici cu lipici” care sunt planurile sale pentru anul care urmează, cu precizarea că este foarte nerăbdătoare să vină seara de Revelion. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a avut un an cu suișuri și coborâșuri, dar cel mai important este că a reușit să își păstreze zâmbetul pe buze. 

Gabriela Cristea așteaptă Revelionul

Anul acesta, frumoasa vedetă a muncit din greu și a fost implicată în tot felul de proiecte, în ciuda pandemiei de coronavirus care i-a pus bețe în roate. Gabriela Cristea speră ca în 2022 să se termine această pandemie, pentru că are foarte multe lucruri de făcut și a recunoscut că atât cariera sa, cât și cea a soțului ei au fost grav afectate, lucru care pentru o vreme a reușit să îi îngrijoreze.

Pentru 2022 are, de asemenea, niște planuri bine puse la punct. Își dorește să pleceîntr-o vacanță, cât mai repede cu putință, alături de Tavi Clonda și de cele doup fiice ale lor. Vor să se relaxeze mult mai mult, dar și să stea cât mai multă vreme alături de familie, care pentru ei este cea mai importantă. În plus, prezentatoarea TV a mărturisit că își dorește să nu mai facă niciunul dintre ei COVID-19, să fie sănătoși. Dacă se iubesc și sunt fericiți, au tot ceea ce le trebuie.

„Hainele sunt călcate, să vină Revelionul. Doamne, pentru noul an avem super planuri. Vreau să începem anul cu o vacanță. Ne dorim cât de repede putem să plecăm într-o vacanță. Îmi doresc să ne relaxăm foarte mult anul ăsta și să petrecem cât mai mult timp împreună. Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor pentru că din păcate, atât cariera mea, cât și cariera lui Tavi au fost afectate din cauza pandemiei. Ne dorim să fim sănătoși și să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă! Să fim fericiți și să ne iubim”, a declarat Gabriela Cristea, în emsiunea „Mămici de pitici cu lipici”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.