Antonia a acceptat invitația lui Gojira de a purta o discuție cu el, în cadrul podcast-ului pe care acesta îl moderează pe canalul său de YouTube. Printre altele, cunoscuta artistă a vorbit și despre frumoasa relație pe care o are cu Alex Velea care a reușit să o învețe foarte multe lucruri bune în viață și căreia îi este recunoscătoare pentru tot.

Antonia se consideră o femeie norocoasă

Alex Velea și frumoasa lui iubită, Antonia, formează unul dintre cele mai puternice și urmărite cupluri de la noi. Cei doi artiști și-au fost alături atât în momentele frumoase pe care le-au întâlnit în calea lor, cât și în cele care păreau a le sta în cale. S-au susținut reciproc, s-au înțeles și au comunicat ori de câte ori simțeau că nu merge bine ceva și așa au reușit să aibă o relație sănătoasă care durează de ani buni.

Cântăreața vorbește extrem de frumos despre tatăl copiilor ei, ori de câte ori are ocazia, mai ales că el este bărbatul care a ajutat-o să fie mai bună, să nu aibă răbdare cu cei din jur, să îi ignore pe cei care nu o suportă și să nu mai pună la suflet toate lucrurile care nici măcar nu îi merită atenția. Apreciază multe lucruri la el, printre care și respectul pe care îl are față de oamenii din jurul lui, indiferent de statutul lor social.

„El m-a învățat foarte multe lucruri bune. El m-a învățat să fiu și mai bună, întodeauna să ignor, să nu pun la suflet, să am răbdare, îmi spune mereu că am o familie frumoasă, un bărbat care mă iubește, să nu mai băg în seamă (…) Am apreciat la el că e foarte uman și de multe ori a fost complimentat chiar la sală de câteva doamne, că ce frumos din partea lui Alex că a salutat, salută chiar și femeia de serviciu”, a povestit Antonia, în podcast-ul lui Gojira.

Multă lume îi spune logodnicului ei că este un bărbat norocos doar pentru simplul fapt că are alături o femeie precum Antonia. Părerea sa este, însă, cu totul și cu totul alta. Cântăreața crede că, de fapt, ea este cea norocoasă pentru faptul că l-a întâlnit pe Alex Velea și că au reușit să își întemeieze o familie frumoasă împreună.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

„De multe ori primește complimente că ce norocos e Alex. Nu. Ce norocoasă sunt eu! Cel mai important e că te iubește cineva pe bune, e cel mai sănătos”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.