Antonia a reușit să își creeze un nume și să se situeze, de-a lungul anilor, pe lista celor mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Deși oamenii știu foarte multe lucruri despre ea și despre trecutul său, foarte puțini sunt cei care au idee din ce anume a câștigat partenera de viață a lui Alex Velea primii bani.

Antonia, despre primele sume de bani câștigate

Drumul către succes pe care l-a avut Antonia ar putea părea din exterior ca fiind unul foarte ușor, dar frumoasa artistă a muncit din greu pentru visurile sale, încă de pe vremea când era doar o adolescentă. Aspectul ei fizic i-a fost de mare ajutor, fiindcă s-a angajat prima dată ca model, câștigând niște bani frumoși, mai ales că era la începutul carierei.

Invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Gojira pe canalul lui de YouTube, iubita lui Alex Velea a abordat mai multe subiecte interesante, printre care și pe cel legat de câștigarea primilor ei bani, în legătură cu care a primit sfaturi prețioase din partea părinților. Aceștia i-au spus mereu că ar fi bine să pună bani deoaparte pentru zile negre.

După ce s-a angajat ca model, avea voie să cheltuie doar jumătate din ceea ce primea, iar restul de bani îi economisea. La momentul actual, ea și Alex Velea câștigă destul de bine de pe urma activității lor, dar Antonia nu a stat niciodată să calculeze care dintre ei aduce mai mulți bani în casă.

„N-am stat niciodată să calculez dacă eu sau Alex câștigăm mai mulți bani. Eu produc foarte bine pe partea de imagine, campanii. El produce din muzică, deci cumva, ne echilibrăm. N-am stat să calculez leu cu leu. Cheltui foarte mult, iar apoi am procese de conștiință, dar pun și la ciorap în primul rând. Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar câștigam când și când. Dar am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență. Părinții m-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au oblgiat să fac ce nu îmi place”, a declarat Antonia în podcast-ul „Aproximativ discuții”

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.