Ana Baniciu a fost câștigătoarea primul sezon al emisiunii Asia Express alături de buna sa prietenă, Raluka. Până să accepte provocarea aceasta, fiica lui Mircea Baniciu era o fire retrasă, care nu se implica în prea multe proiecte și care era etichetată în fel și chip, fără să i se dea șansa de a demonstra ceea ce poate. 

Ana Baniciu a primit mai multe propuneri

Odată ajunsă în concurs, și-a dorit din tot sufletul să ajungă cât mai departe și, de ce nu, să câștige, ceea ce s-a și întâmplat. Frumoasa artistă a avut multe drumuri deschise pe urma participării la Asia Express, primind inclusiv propuneri pentru a alte emisiuni de genul acesta de la noi din țară.

Din câte a povestit chiar vedeta în cel mai recent podcast în care a fost invitată, se pare că și producătorii emisiunii de la Kanal D au contactat-o și i-au oferit sume frumușele de bani, pentru a acceptat să plece în Republica Dominicană. Ana Baniciu i-a refuzat pe fiecare parte, pe motiv că nu ar mai participa la un alt show pe care știe sau simte că nu ar avea cum să îl câștige. Sunt lucruri care se întâmplă o dată în viață, cum a fost și cazul participării ei și a Ralukăi la Asia Express.

Cu banii din marele premiu, artista a reușit să își îndeplinească unul dintre cele mari visuri pe care le-a avut și anume acela de a-și lua o casă; casa pentru care muncit și în care se simte liniștită.

„Nu m-aș mai duce la alt show. Am mai avut propuneri. Am avut propuneri de la „Survivor” în fiecare an, propuneri pe bani foarte mulți. Eu sunt de părere că am făcut un reality show pe care l-am și câștigat. Dacă mă prezint la altul, acum, ce vor zice oamenii?! Mi se pare că nu o să-l mai câștig. Asta e o dată-n viață. Acum, eu nu cred că mai am vreo șansă. Strategic vorbind, din partea unei televiziuni. Vin eu și tot eu câștig?! Păi oamenii de acasă ce o să zică?! Eu nu cred că o să mai câștig un alt reality show.”, a declarat Ana Baniciu, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Citeste si:
De ce a refuzat Daniela Gyorfi să participe la America Express. Ce...
De ce a refuzat Daniela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.