Andreea Mantea a fost invitată recent în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a vorbit despre bătăile pe care le-a luat în timp ce era însărcinată cu băiețelul ei, despre cum a ajuns să pozeze în revista Playboy, deși nu își dorea, dar și despre boala gravă de care suferă și care o obligă să ia zilnic un pumn de pastile.

Andreea Mantea, despre afecțiunea de care suferă

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, pe care fanii ei o văd mai mereu cu zâmbetul pe buze, deși are și momente în care nu îi este deloc ușor. Recent, frumoasa vedetă a vorbit cu Denise Rifai, în cadrul emisiunii de la Kanal D, despre boala de care suferă și care o obligă să urmeze un tratament pentru tot restul vieții sale.

”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Mai mult de atât, ea a mărturisit că are tot timpul în geantă un pen de epinefrină (adrenalină). Andreea Mantea l-a învățat și pe fiul ei să o admistreze, pentru orice eventualitate. Tot din cauza afecțiunii de care suferă, ea nu are voie să mânânce anumite alimente. Situația prin care trece nu este una deloc ușoară și din păcate trebuie să învețe să traiască așa, pentru că boala de care suferă nu are leac.

”E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.