Bianca Drăgușanu a luat foc, în urma acuzațiilor pe care le-a primit din partea Iuliei Sălăgean conform cărora ea ar fi făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-i închide contul de Instagram. În ziua de Crăciun, rivala divei nu și-a mai putut accesa contul și a făcut o postare pe pagina de Facebook în care dădea de înțeles că vedeta este cea care a complotat la blocarea acestuia. 

Bianca Drăgușanu vrea să i se plătească daune

Asta nu este tot! Iulia Sălăgean nu a aruncat doar niște acuzații, ci a spus că are și dovezi clare în acest sens pe care, însă, nu le-a făcut publice. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a transmis că Bianca Drăgușanu nu a vrut decât să îi strice Sărbătorile de iarnă, doar că nu a reușit lucrul acesta, pentru că s-a bucurat din plin de momentele petrecute alături de fiica sa, în ciuda celor întâmplate.

„Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu. E greu tare să trăiești cu lipsă de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Unde mai faci că am și dovada la cererea ei de a închide niște conturi de Instagram. Crăciunul este atât de minunat pentru mine și fetița mea și în niciun caz nu mi l-ai stricat, păcat că tu te ocupi cu astfel de mizerii. Asta denotă că și tu ești la fel, o mizerie. Cu toate astea, în cea de-a doua zi de Crăciun eu îți doresc multă lumină în suflet și inimă. Dumnezeu să te ierte!”, a scris Iulia Sălăgean pe Facebook.

Cum era de așteptat, blondina nu a stat cu mâinile în sân, și-a contactat avocații și are de gând să o facă pe rivala ei să plătească niște daune pentru denigrare. Vedeta a spus că nu poate permite oricui să vorbească așa despre ea, mai ales când nu este vinovată pentru situațiile cu care femeia se confruntă. Consideră că Iulia Sălăgean are o lipsă de educație și nu vrea să fie asociată cu ea. În plus, Drăgușanu a afirmat că nu o cunoaște și că nu are niciun fel de legătură cu fosta parteneră a lui Alex Bodi.

„Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot permite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește. Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziune. Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.