Internetul a luat-o razna, după ce Alexandra Stan a postat câteva imagini cu noul ei partener de viață, la aproximativ trei luni de la divorțul de Emanuel Necatu. Nu este prima dată când se pozează împreună cu tânărul, prima fotografie cu cei doi fiind publicată pe pagina sa de Facebook, în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Nimeni nu a bănuit că ar fi mai mult decât o simplă prietenie între cei doi.

Alexandra Stan, alături de noul ei iubit

Alexandra Stan a fost căsătorită timp de cinci luni cu bărbatul alături de care, la început, se vedea trăind pentru tot restul vieții sale. Decizia de a face nunta a fost una luată mult prea repede, iar drept dovadă nu a fost una de durată, cei doi soți divorțând după doar câteva luni de căsnicie. Blondina nu regretă cele întâmplate, ci încearcă să învețe câte ceva din fiecare experiență pe care o trăiește, fie ea bună sau rea.

Ei bine, la trei luni de la divorț, Alexandra Stan iubește din nou sau cel puțin asta a dat de înțeles pe rețelele sociale, unde a postat câteva fotografii cu noul ei iubit care se numește Alex Parker și care este un tânăr producător român care a devenit cunoscut, după ce a lansat „Tropical Sun”.

Imaginile pe care frumoasa artistă le-a postat au reușit să împartă internetul în două tabere. Unii o critică pentru alegerea pe care a făcut-o, spunând că partenerul ei de viață nu este bun pentru ea sau că este mult prea mic și au ajuns la concluzia că inteligența ei emoțională are un rol extrem de important aici. Alții, în schimb, sunt de părere că este viața sa, că are dreptul să iubească pe oricine își dorește și că nimeni nu are dreptul să o critice.

„Am crezut că e măritată”, „Este fată sau băiat?”, „Din ce in ce mai rău...”, „Bă lăsați femeia în pace...dacă ei ii place, care e treaba?”, „? S-a combinat Alexandra cu un pusti de 16 ani . Is it even legal? Inteligenta emotionala, probabil. e p acolo. 😢 Craciun Fericit! Sunteti un cuplu SUPER !! ❤️❤️❤️❤️”, sunt doar câteva dintre reacțiie fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.