Ana Banciu nu doar că a participat la Asia Express, dar ea și Raluka au fost și cele care au câștigat primul sezon al emisiunii de la Antena 1. Frumoasa artistă a vorbit, în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă, despre întreaga experiență. Mai mult de atât a mărturisit cum a ajuns să participe la acest concurs, dar și care a fost reacția tatălui ei, Mircea Baniciu.

Ana Baniciu, despre Asia Express

Competiția Asia Express a fost cea care le-a ajutat pe Ana Baniciu și pe Raluka să lege o frumoasă prietenie care a rezistat în timp. Ceea ce foarte puțini știu este faptul că artistele nu ar fi trebuit să participe la acest concurs, pentru că era doar pe lista de așteptare, după ce un amic de-ai blondinei le-a recomandat.

Până să plece în Asia Express, fiica lui Mircea Baniciu era o fire destul de retrasă, dar care ulterior a reușit să demonstreze că este o femeie puternică, pe care nimeni nu o poate învinge în momentul în care își dorește ceva foarte, foarte tare; în acest caz marele premiu în valoare de 30.000 de euro pe care ea și Raluka l-au și câștigat.

„La început de an am aflat că Mona Segall organizează un proiect care o să se țină departe de România și că o să fie reality show. Asta era tot ce știam. Pe Mona nu o știam, nu aveam cum să mă agăț. Eu voiam să o sun pe femeie și să o rog. <>. Eu, care în momentul ală eram nimeni în drum. Eu nu aveam o notorietate. Îți dai seama că Mona Segall își dorea să ia niște oameni cu notorietate la maxim pentru primul sezon al unei emisiuni care a costat milioane. Tot anul, eu mi-am proiectat asta și mă gandeam ce-o mai fi cu emisiunea lui Mona. Mi-a zis George că nu are cu ce să mă ajute că echipele sunt deja făcute. Lista era deja făcută. Atunci chiar a fost momentul în care mi-am luat gândul. Ideea că cineva, știu persoana, dar nu o să zic numele, trebuia să plece în locul nostru. Erau două fete, n-au mai putut să plece din motive personale. Ei, în disperare, pentru că se pleca mâine, au început să sune și telefonul s-a oprit la noi.”, a declarat Ana Baniciu, în cadrul podcast-ului amintit.

Cel care nu s-a bucurat prea tare, când a auzit că Ana Baniciu trebuia să plece în Asia Express a fost Mircea Baniciu. Tatăl cântăreței a vrut chiar să îi ofere suma de bani pe care ar fi putut să o câștige, doar pentru a nu o vedea plecată atât de mult departe de casă, dar pentru ea nu doar banii au fost importanți, ci și experiența în sine de care s-a bucurat din plin.

„Tata mi-a zis: Câți bani îți dau? Că ți-i dau eu, numai ca să nu pleci. Lui îi era frică că o să fie stil „Big brother” și că o să mă filmeze când mă spăl. El nu știa proiectul. Când a auzit că este reality show, mi-a spus din prima să nu mă duc. Eu le-am spus <> E foarte ciudat că eu spun asta. Cred că ai mei m-au descoperit mult mai mult ca om în emisiune. Cred că m-am descoperit eu pe mine în emisiune. Eu fiind minionă, cred că ai mei nu au văzut, de fapt, ce zace în mine. Nu au avut ocazia să vadă asta. Tata a fost foarte emoționat. Țin minte că l-am sunat în seara în care am câștigat, eram pe camera de la calculator și a început să plângă.”, a mai zis artista.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.