Bianca Drăgușanu reușește să fie din nou în centrul atenției, după ce ea și una dintre fostele sale prietene au fost implicate într-un scandal. Iulia Sălăgean i-a adus blondinei acuzații grave, după ce aceasta a încercat să îi strice ziua de Crăciun într-un mod total nepotrivit.

Bianca Drăgușanu, acuzații grave din partea Iuliei Sălăgean

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că cele două vedete se înțelegeau de minune, se aveau ca surorile și petreceau destul de mult timp împreună. Acum, lucrurile dintre ele nu mai merg atât de bine, iar Iulia a făcut-o praf pe fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi, după ce aceasta nu și-a mai putut accesa contul de Instagram, fiind ferm convinsă că blondina a fost cea care i-a vrut răul.

A făcut o postare pe pagina sa de Facebook, pentru a-i informa pe cei care o urmăresc faptul că nu mai poate intra pe Instagram, din cauza unei frustrate care se laudă că trăiește în lux și opulență, dar care îi duce ei grija; făcând referire, cum a dezvăluit ulterior, la Bianca Drăgușanu.

"Țin să vă anunț că din nou contul meu a fost dezactivat din cauză că sunt coșmarul vieții unei frustrate care se dă mare divă pe lux și opulență, dar nu mai poate ea de contul meu. E greu tare să trăiești cu lipsă de iubire de sine și de încredere în tine. Această persoană este nimeni alta decât Bianca Drăgușanu.", a scris Iulia Sălăgean, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult de atât, ea nu s-a putut abține să nu spună clar că are dovezi împotriva Biancăi Drăgușanu care ar fi cerut să fie închise anumite conturi de Instagram, printre care se afla și al său.

"Unde mai faci că am și dovada la cererea ei de a închide niște conturi de Instagram. Crăciunul este atât de minunat pentru mine și fetița mea și în niciun caz nu mi l-ai stricat, păcat că tu te ocupi cu astfel de mizeriiAsta denotă că și tu ești la fel, o mizerie. Cu toate astea, în cea de-a doua zi de Crăciun eu îți doresc multă lumină în suflet și inimă. Dumnezeu să te ierte!", a mai scris Iulia Sălăgean, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.