Maya, fiica Antoniei din prima căsătorie, a petrecut anul acesta Crăciunul alături de mama sa, de frații ei și de Alex Velea. Pentru frumoasa artistă nu a existat fericire mai mare decât aceea de a-i avea alături de toți cei trei copii ai săi, într-o zi precum cea de 25 decembrie.

Antonia, cel mai frumos Crăciun

Antonia și Alex Velea au avut parte de o zi de Crăciun perfectă, care le-a dat ocazia să petreacă alături de micuții lor. Cântăreața nu s-a putut abține să nu posteze câteva imagini în mediul online în care apar Maya, Akim și Dominic în jurul bradului de Crăciun. Anii trecuți, vedeta nu se putea bucura și de prezența fiicei lor de sărbători și tocmai de aceea a fost un moment special.

„Cel mai frumos Craciun❤️❤️❤️”, a scris Antonia în drepul imaginii de pe Facebook.

În ceea ce privește relația pe care fiica lui Vincenzo Castallano și a Antoniei o are cu Alex Velea, cântărețul a oferit niște declarații în acest sens, spunând că o iubește ca și cum ar fi copilul lui și că dragostea este una reciprocă. Când Maya ajunge acasă, în România, nu se fac diferențe între copii, iar băieții celor doi artiști o iubesc și ei la nebunie pe sora lor, chiar dacă o văd rar.

„E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural.(...) „Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya”, A declarat Alex Velea, pentru viva.ro.

Atât Alex Velea, cât și Antonia au avut multe lucruri bune de învățat din partea părinților lor și speră ca micuții să aibă și ei parte de aceleași lucruri și anume să aibă mult bun simț și să știe să se comporte în orice situație.

„Atât eu, cât și Antonia avem niște părinți extraordinari pe care îi avem ca model. Și-au dat silința să ne dea o educație aleasă. Să știm cum să ne comportăm în orice mediu.(...) Același lucru ni-l dorim și noi pentru copiii noștri. Să aibă bun simț și să știe să se descurce în orice situație”, a mai declarat Alex Velea, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Ianis Hagi și Elena, un Crăciun special. Au devenit soț și soție:...
Ianis Hagi și Elena, un...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.