Andreea Bănică nu a avut o relație prea bună cu tatăl ei, căruia chiar i-a dorit moartea, la un moment dat. Își amintește cu greu clipele în care acesta îi făcea viața un calvar, iar despre toate acestea a vorbit în podcast-ul pe care Cătălin Măruță îl moderează pe canalul lui de YouTube. 

Andreea Bănică, amintiri triste din copilărie

Deși au impresia că știu totul despre ea, din cadrul postărilor sale din mediul online, internauții nu au nici cea mai mică idee prin câte a trecut artista până a ajunge să fie cunoscută în întreaga țară. Cântăreața nu s-a înțeles deloc bine cu tatăl ei de care îi era frică și care nu știa cum să se comporte cu copiii lui.

Fiind pusă în asemenea situații, ea nu își dorea decât ca bărbatul să dispară din viețile lor, eventual să moară. Nu l-a iubit deloc, din cauza felului în care își trata familia și care a marcat-o și a făcut-o să înțeleagă că nu trebuie să își trateze niciodată copiii în felul acela.

În adolescență, nu au lipsit deloc certurile, tensiunile și nici violența din cauza părintelui său. Andreei Bănică îi este extrem de greu să își amintească de anii aceia, dar nu îi este rușine să spună cu voce tare că și-a urât tatăl din sufletul ei.

„Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau.(...) Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul podcast-ului moderat de Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.