Cristina Cioran și fiica sa au avut parte de primul loc Crăciun împreună care, din nefericire, nu s-a desfășurat chiar așa cum s-ar fi așteptat. Cele două au ajuns la spital, iat blondina a vorbit despre întreaga experiență neplăcută pe contul său de Instagram.

Cristina Cioran, de urgență la spital

Ema, fata în vârstă de 5 luni a vedetei, a început să se simtă destul de rău încă pe data de 25 decembrie, motiv pentru care ea s-a îngrijorat și a decis să apeleze la ajutorul medicilor, mai ales din cauza faptului că micuța sa respira din ce în ce mai greu. Odată ajunsă la spital, a făcut testul pentru COVID-19 care a ieșit pozitiv.

După ce Cristina Cioran a mers la Spitalul Județean din Constanța, a luat rapid decizia de a merge în cel mai apropiat spital care se ocupa de tratarea celor infectați cu coronavirus și care era la doar câțiva kilometri distanță, în Medgidia. Acolo, a fost testată și blondina.

Primul test i-a ieșit negativ, iar cel de-al doilea pozitiv. Acum, sunt nevoite să se trateze și se recuperează ușor, ușor, iar cel mai important este pentru ea faptul că ea și fiica sa sunt împreună într-un astfel de moment greu.

”Duminică 26 decembrie 2021…Primul nostru Crăciun împreună!
Ieri, în prima zi de Crăciun, fetița mea nu s-a simțit bine, respira greu. După câteva telefoane de panică date, am decis să merg la spital, la spitalul județean Constanța. Acolo la un test rapid… șoc. Copilul are COVID… și o ușoară insuficiență respiratorie.

De acolo am plecat la spitalul din Medgidia, spital COVID pe zonă. Azi e a doua zi și e mai bine. Și eu am fost testată, după un prim test negativ a ieșit și adevărul, POZITIV. Ne tratăm, suntem foarte bine, ne refacem! Important e că suntem împreună, iar EMA este cu adevărat cel mai frumos cadou 🥰 Vă mulțumesc din suflet pentru gând, mesaje și încurajări. Vă îmbrățișez și să aveți un an nou fericit! 2022, welcome! Noi avem anticorpi 😜” a povestit Cristina Cioran, pe contul de Instagram.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.