Anamaria Prodan nu este liniștită nici măcar în Ajunul Crăciunului, când în loc să stea liniștită alături de copiii ei, primește imagini cu fostul ei partener de viață care dovedesc faptul că el și iubita sa erau împreună de foarte mult. Cum era de așteptat, impresara s-a enervat la culme și a făcut o serie de declarații dure despre faptele lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a rămas mută de uimire

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, după ce el a decis ca fiecare să o ia pe drumuri diferite și a depus actele necesare, pentru a rupe orice fel de legătură cu fosta soție. Inițial, vedeta nu a înțeles de ce a luat bărbatul această decizie având în vedere că lucrurile nu mergeau rău între ei.

Între timp, s-a aflat că antrenorul formează un cuplu cu Corina Caciuc, tânăra care în viitorul apropiat va aduce pe lume și un copil. În cursul zilei de astăzi, Anamaria Prodan a aflat și că Reghe și noua lui iubită sunt împreună de mai multă vreme, doar că ea nu a avut de unde să afle toate aceste lucruri până acum.

Se pare că impresara a primit mai multe poze deocheate cu cei doi și a rămas mută de uimire. După ce și-a revenit a vorbit despre cele întâmple, refuzând să creadă că tot ce i se întâmplă cu o zi înainte de Crăciun este adevărat.

”Sunt mută, sunt fără cuvinte. Acum înțeleg și de ce a fost dat afară din golf, acum înțeleg absolut ce s-a întâmplat, eu credeam că plângea că este dat afară de la Al Wahda FC, de la Al Wasl FC, pleca la șeici, în ghilimele, să discute la fermele din Dubai cu șeicii că are propuneri. El n-avea nicio propunere, decât de la amante să le plimbe și să cheltuie banii familiei pe la Nikki Beach și pe la celelalte restaurante din Dubai, pe banii de pe cartea mea de credit. Cam cu asta se ocupa domnul Reghecampf în ultimii ani. Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele”, a declarat vedeta pentru spynews.ro.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.