Mira a vrut să aibă parte de un Crăciun ca în povești, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a plecat tocmai în Laponia. La aproximativ -20 de grade Celsius, frumoasa artistă are parte de niște experiențe unice în viață de care se bucură din plin și care îi vor râmâne în suflet pentru totdeauna.

Mira, luată la rost de Adelina Pestrițu

Mira nu s-a putut abține să nu posteze niște imagini de vis pe rețelele sociale, spunând că momentul în care s-a plimbat cu renii și i-a hrănit se află în topul celor mai frumoase momente pe care le-a trăit în 2021. Le-a recomandat celor care o urmăresc să meargă măcar o dată în viață în țara lui Moș Crăciun, pentru că nu vor regreta absolut nimic.

În dreptul unor imagini pe care artista le-a postat pe rețelele sociale, una dintre fanele sale a întrebat-o câte grade sunt în locurile magice pe care le vizitează. Cântăreața i-a răspuns imediat, iar Adelina Pestrițu nu a ezitat să o corecteze, moment în care vedeta și-a luat apărarea.

Și ziua de Crăciun, Mira o petrece alături de prietenii ei în Laponia de unde, mai mult ca sigur, va posta și alte imagini spectaculoase pe social media, unde are mii de urmăritori care o susțin, încă de la începutul carierei sale.

„Dacă ar fi sa spun care au fost top 3 momente din anul 2021… cu siguranță asta ar fi unul preferat. Va recomand sa ajungeți aici. O sa va simțiți ca intr-o poveste, chiar dacă și noi avem multă zăpada, peisajele îți taie răsuflarea♥️”, a scris Mira, pe Instagram.

„ Câte grade sunt acolo???🥶”, a venit întrebarea din partea unei fane.

„-22 😵‍💫”, i-a răspuns Mira.

„ -26 fetita😂😂😂”, i-a comentat Adelina Pestrițu.

„Cred ca a fost și mai frig de atât la mine când am fost cu snowmobilul 😩”, i-a dat replica Mira.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.