Maurice Munteanu a acceptat invitația Oanei Radu de a lua parte la „Detectorul de minciuni”, unde vedeta l-a pus pe juratul de „Bravo, ai stil!” în situații care mai de care mai ciudate. Deși unele întrebări nu au fost tocmai pe gustul său, nu a refuzat să ofere răspunsurile mult așteptate, iar unul dintre cele mai sincere momente a fost cel în care a mărturisit că nu o are la suflet pe fosta sa colegă de la Kanal D.
 

Maurice Munteanu, la ”Detectorul de minciuni”

Oana Radu a vrut să afle, în cadrul emisiunii sale, care este părerea lui Maurice Munteanu despre Iulia Albu, iar el nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut că nu o place, dând și niște motive clare în acest sens. Singurul lucru pe care l-a zis despre a fost faptul că umbla vorba prin culisele emisiunii „Bravo, ai stil!” că ea era o persoană destul de dificilă, care nu se înțelegea atât de bine cu colegii ei.

În timpul în care creatoarea de modă făcea parte din cadrul juriului emisiunii de la Kanal D, se certa foarte des atât cu Maurice, cât și cu Raluca Bădulescu. Mulți au crezut că discuțiile dintre ei aveau loc doar de dragul show-ului, dar se pare că acestea erau cât se poate de reale. Astfel, că el are toate motivele să nu o îndrăgească pe Iulia Albu și nici nu se teme să o recunoască în fața tuturor.

„Nu-mi place Iulia Albu. Eu nu judec oamenii. Această întrebare nu trebuie interpretată. Această întrebare trebuie luată ca atare”, a zis Maurice, în cadrul emisiunii amintite.

Se pare că nici atunci când vine vorba despre el, nu are o părere prea bună, cel puțin nu din punct de vedere profesional. Tot cu Oana Radu a vorbit și despre orientarea lui sexuală, fiind extrem de sincer când a venit vorba de un subiect atât de sensibil.

„Toți oamenii sunt niște frunze în vânt. Când nu mai au dubii, s-a terminat tot. Performanța se naște din competiție. Dacă nu există competiție, nu există performanță”, a mai declarat Maurice Munteanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.