Ruxi și Opulență a avut un șoc în momentul în care prietena și colega sa, Nicoleta Dragne, a fost eliminată din cadrul competiției „Bravo, ai stil!”. Conform calculelor sale, fosta ispită de la Insula Iubirii ar fi trebuit să ocupe primul loc, dar realitatea a fost una total opusă, astfel că în ediția eliminatorie de sâmbăta trecută, vedeta a fost eliminată și mai apoi înlocuită cu Bella Santiago.

Ruxi are parte de susținere din partea fostelor colege

În urma plecării sale din concurs, Ruxi a mărturisit că se simte a nimănui și că nu va mai avea cu niciuna dintre colegele sale o conexiune atât de mare cum a avut cu Nicoleta Dragne sau cu Ioana Filimon, cea care a fost descalificată acum mai multe săptămâni. Cele două văzând ediția respectivă a emisiunii de la Kanal D, au vrut să îi arate vedetei că se pot baza pe ele oricând, chiar dacă nu mai sunt fizic alături de ea.

"Asta a fost socul zilei, nici nu stiu să descriu ce simt. Simt o groaza de lucruri, socata, panicata, dezamăgită. Nu mă așteptam să plece ea, era o concurenta și cu prezenta și cu inteligenta, avea tot, aboslut tot pachetul de care avea nevoie aceasta emisiune și poate am rămas singura de tot și de aia zic că poate sunt speriata. Nu mai am tovarășe cu care să schimb o gluma că de tovarășe nu mai zic. Acum, nu stiu, pare-se că toate suntem singure acum, nu mai exista nicio alianță, fiecare e pe cont propriu, nu stiu...", a declarat Ruxi, după plecarea prietenei sale din concurs.

Ambele își doresc ca prietena lor să ajungă tot mai departe și, de ce nu, să câștige marele premiu. Dacă ea va fi cea care va ridica desupra capului coroana rămâne de văzut, dar cert este că are parte de susținere nu doar din partea Nicoletei Dragne sau a Ioanei Filimon, ci și din partea celor de acasă datorită cărora s-a clasat pe prima poziție în rândul preferințelor telespectatorilor.

„Nu ai rămas a nimănui. Noi te susținem și din fața televizorului. Așteptăm să vii acasă cu coroana”, a scris Ioana Filimon, pe Story.

Mai mult de atât, Ruxi reușește să impresioneze în fiecare zi cu ținutele pe care le aduce în atenția telespectatorilor și a celor trei jurați.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.