Antonia nu a avut un an prea ușor din punct de vedere emoțional, fiind greu încercată, dar în ciuda acestui lucru, privind în urmă a realizat că 2021 a fost un an care i-a adus și multe bucurii. Într-un interviu pe care partenera de viață a lui Alex Velea l-a acordat, a reușit să își deschidă inima în fața tuturor și să facă o retrospectivă a anului care aproape a ajuns la final. 

Antonia, despre anul 2021

În anul 2021, vedeta a fost pusă la grele încercări mai ales din cauza pandemiei de coronavirus din cauza căreia nu a mai avut aproape deloc evenimente și și-a văzut fiica destul de rar, deoarece Maya locuiește alături de tatăl ei în Italia. Din fericire, a reușit să depășească toate aceste momente dificile și a ajuns la concluzia că totul se întâmplă cu un scop în viață și trebuie să trateze lucrurile ca atare.

Din câte a povestit chiar frumoasa artista, Crăciunul îl va petrece acasă alături de iubitul și de copiii lor, iar de Revelion va susține un concert în Republica Moldova. Antonia consideră că, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat, anul 2021 a fost un an bun, cu proiecte frumoase, muzică bună și câteva concerte pentru care este profund recunoscătoare. Un alt lucru de care este mulțumită este faptul că a reușit să lanseze propria sa colecție de haine.

Anul acesta a fost unul special pentru ea și pentru Alex Velea au reușit să se logodească, iar cel mai important lucru pentru ei este faptul că sunt sănătoși, pentru că în fond asta este cel mai important. Are câteva planuri și pentru 2022 care speră că va fi un an mai bun din toate punctele de vedere.

”2021 a fost un an bun, cu multe proiecte frumoase, muzică, chiar și câteva concerte, sunt foarte recunoscătoare pentru toate aceste lucruri. Am lansat și propria mea colecție cu About You, am fost una dintre măștile de la Masked Singer, show-ul de la PRO TV.

Din punct de vedere al familiei, mulțumesc lui Dumnezeu că suntem bine, sănătoși cu toții și acest lucru este esențial. Anul acesta a fost special pentru că Alexandru și cu mine ne-am logodit. A fost un moment deosebit! De la 2022 îmi doresc şi mai multă muzică, mai multe concerte, proiecte frumoase și colaborări muzicale. Bineînțeles, călătorii, timp liber petrecut cu familia mea, cu cei dragi. Sănătate și liniște. 2021 nu a fost un an tocmai simplu din punct de vedere emoțional, cu destul de multe provocări”, a declarat Antonia, pentru click.ro.

Citeste si:
Când fac nunta Alex Velea și Antonia: „Să vă pregătiți banii de dat”
Când fac nunta Alex Velea și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.