Anamaria Prodan a reușit să demonstreze din nou că este o femeie puternică, pe care nici măcar un divorț nu o poate dărâma. Impresara a mărturisit, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, care sunt obiectivele sale pentru anul viitor, dar și care este cea mai mare bucurie pe care o are în preajma Sărbătorilor de iarnă.

Anamaria Prodan, planuri pentru 2022

Deși nu a avut un final de an prea bun, din cauza scandalului în care este implicată cu fostul ei partener de viață, frumoasa impresară nu uită să zâmbească și să privească optimistă către viitor. Este o femeie puternică din toate punctele de vedere și se bucură enorm că a putut scăpa de toate persoanele care, pur și simplu, nu aveau ce să caute în viața sa.

În primă fază, vedeta a fost întrebată dacă este pregătită să își refacă viața, având în vedere situațiile prin care a trecut cu Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan nu a spus nici da, nici nu, ci a mărturisit că speră ca Dumnezeu să îi dea ceva mândru, ceva demn și frumos.

„L-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea ceva frumos în viața mea, ceva bun, ceva mândru, ceva demn”, a declarat Anamaria Prodan, pentru România TV.

Deși nu i-a fost deloc ușor, ea a învățat foarte multe lucruri de pe urma separării de fostul ei soț și anume să fie mult mai atentă la oamenii din jurul ei, pentru a-și da seama dacă aceștia merită sau nu să investească timp în ei.

„Că trebuie să mă uit foarte atent la oamenii de lângă mine și să mă cântăresc foarte mult dacă investesc sau nu în ei”, a adăugat vedeta.

Mai apoi, Anamaria Prodan a povestit care sunt planurile sale pentru anul viitor, care speră că va fi unul mult mai bun având în vedere că a reușit să scape de tot răul din viața sa. Cea mai bucurie pe care o are este legată și de copiii ei care i-au rămas alături, indiferent de greutățile prin care a fost nevoită să treacă.

„E superb în fiecare an, eu mă simt din ce în ce mai tânără. Sunt fericită că am scăpat de tot răul din viața asta. Mă uit frumos înainte, zâmbind, liniștită, alături de copiii mei și prietenii dragi mie care au rămas lângă mine. E bine că am scăpat de scursurile care erau lângă mine. Va fi din ce în ce mai bine”, a mai declarat Anamaria Prodan,

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.