În plin proces de divorț, Anamaria Prodan nu se lasă și face noi acuzații la adresa fostului partener de viață. Impresara a primit anumite informații din partea unor oameni din Craiova, conform cărora Laurențiu Reghecampf și-ar petrece timpul prin cârciumi, de când relația lor a ajuns la final.

Anamaria Prodan, o nouă postare despre Reghe

Fiind o femeie activă pe rețelele sociale, mai ales de când soțul ei a anunțat că divorțează de ea având deja o altă relație, nu s-a putut abține să nu împărtășească și cu fanii ei tot ceea ce a aflat. De fiecare dată când a avut ceva de zis fie despre viața privată, fie despre orice alt lucru, frumoasa vedetă a preferat ca oamenii care o urmăresc la orice pas să afle toate acele lucruri chiar de la ea.

Fără să spună că este convinsă de lucrul acesta, impresara se întreba pe rețelele sociale dacă oare este adevărat că antrenorul alături de care până nu demult forma o familie ar fi ajuns să umble prin cârciumile din Craiova. A spus că îi pare rău pentru felul în care a ajuns, fiind doar o umbră a antrenorului pe care ea și familia sa l-au ajutat să fie, la un moment dat, pe primul loc.

Ironică din fire, Anamaria Prodan a scris pe social media că din cauza ședințelor foto pe care le face și a vieții pe care o duce mai nou, nu are timp să se antreneze și a ajuns mediocru. Deși i-a greșit enorm, ea speră că Laurențiu Reghecampf să realizeze că a ajuns pe fundul prăpastiei din toate punctele de vedere.

„Oare este adevărat că la Craiova este văzut numai prin cârciumi? Ne pare foarte rău de cum a ajuns. Super mediocru. O umbră a antrenorului pe care noi familia l-am ajutat să fie la un moment dat nr 1. Probabil datorită acestei vieți, acestor ședințe foto, acestor “paparazzi“ și acestor articole nu mai are timp sa antreneze. Viață stresată,eu știu.🤣Ce să mai zicem? HAI CRAIOVA ! 🤣🤣🤣ROTARU face mătănii să prindă play off-ul 🤣, REGHE se roagă să mai facă un paparazzi cu amanta 🤣, amanta Gură de aur vrea încă un Pictorial 🤣🤣le dau un sfat 🤣…sa-l aducă și pe MOȘ CRĂCIUN între ei la poza căci Gura de aur o sa fie încântată 🤣👻FIECARE CU CE-L DOARE 🤣NU? Doamne ajuta-l să își folosească căpuțul să realizeze că este pe fundul prăpastiei ca tată, ca bărbat, ca antrenor, ca orice”, a scris Anamaria Prodan, în mediul online.

Citeste si:
Ce e bine să știi dacă vrei să te muți în Craiova
Ce e bine să știi dacă vrei...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.