Ioana Grama și Alex Tăgurean nu mai formează de ceva vreme un cuplu, iar influencerița a făcut tristul anunț al despărțirii chiar pe contul ei de Instagram. Și-a dorit ca fanii ei, care o urmăresc de ani buni și care nu sunt deloc puțini, să afle cum stau lucrurile chiar de la ea. 

Ioana Grama, o femeie singură

Ioana Grama și soțul ei, Alex Tăgurean, au luat decizia dureroasă de a o lua pe drumuri diferite, în urmă cu ceva timp, dar ea a vorbit despre acest subiect sensibil cu doar câteva zile înainte de Crăciun, spre mirarea fanilor care nu s-ar fi așteptat la una ca asta, cel puțin nu atât de repede. Cei doi pozau în familia perfectă, iar pentru unii erau un model demn de urmat, doar că din nefercire lucrurile nu au mai funcționat între ei.

În Story-ul pe care ea l-a făcut pe Instagram, a explicat clar că ei nu mai sunt împreună, dar vor forma o familie pentru tot restul vieții, pentru că au un copil împreună care are nevoie de ambii părinți în viața lui. Sunt recunoscători pentru minunea pe care au adus-o pe lume, dar neînțelegerile dintre ei i-au făcut să creadă că este mult mai bine și mai sănătos atât pentru ei, cât și pentru copil să meargă pe drumuri separate.

Au încercat toate variantele posibile pentru a repara ceea ce deja era stricat, dar se pare că nu mai există cale de întoarcere. Nu s-au certat, nu s-au înșelat și nici nu își poartă pică unul altuia.

„Vreau să vă anunț că, de ceva vreme. Eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre. A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana. Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum. Așa cum până acum v-am împărtășit momente sensibile din relația noastră, am decis că ar fi momentul să știți și acest lucru. Mulțumim pentru înțelegere și am prefera să nu dezvoltăm foarte mult acest subiect”, a scrs Ioana Grama, pe Instagram.

Citeste si:
Oana Lis, anunț trist despre soțul ei. Fostul edil al Capitalei...
Oana Lis, anunț trist despre...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.