Singura femeie pe care Jador a iubit-o vreodată și încă o face se numește Georgiana Elisei. Cei doi au avut avut mai multe momente în care s-au separat, dar de data aceasta se pare că este pentru totdeauna. Imediat după ce s-a întors de la Survivor România și-a dat seama că nu poate sta fără ea și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o avea aproape, dar din păcate nu a funcționat.

Jador, despre iubirea vieții sale

Jador și Georgiana s-au cunoscut pe vremea când ambii erau la facultate, ceea ce înseamnă că ea îl știe încă dinainte de a deveni cunoscut în întreaga țară. L-a iubit așa cum era, iar artistul a apreciat acest lucru enorm.

Anii au trecut și au realizat că tot ceea ce au ei nu este ceva de viitor. În urma separării de fosta lui parteneră de viață, cântărețul încă suferă foarte mult și când a fost nevoit să discute despre ea, nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Nu există interviu în care să nu fi vorbit frumos despre femeia vieții care, după spusele sale, are toate calitățile pe care el le ascunde de ochii lumii.

Apreciază la ea și faptul că nu îi place să apară la TV, că este o femeie superbă nu doar din punct de vedere fizic și că, mai pe scurt, a fost oglinda lui. Este o fată educată, care are mult bun simț și este convins că nu va mai găsi alta ca ea, oricât de mult ar căuta.

"Ne-am cunoscut din facultate. Are calități frumoase. Nu-i place să iasă pe la televizor, o femeie mișto, chiar e foarte mișto. Este o fată superbă, este cea mai tare fată pe care am cunoscut-o eu. Nu mă refer fizic, dar e foarte mișto, este o femeie care se respecta, este o femeie care dacă vorbești cu ea, îți dai seama ca e iubita lui Jador. Îți dai seama de Jador, numai când vorbești cu ea. E o fata educata, cu bun simt.(...) Contează foarte mult, este oglinda ta.(...) Nu găsesc o fată cu care mi-aș permite să fie oglinda mea. Da ea era oglinda mea! Ea ascundea calitățile pe care nu vreau eu să le arat. Era o fata cu bun simt, o fata normală", a declarat Jador, pentru wowbiz.ro.

Deși a încercat să mai cunoască și alte fete, niciuna dintre ele nu s-a ridicat la nivelul Georgianei Elisei. Artistul este răvășit de durere, în urma separării, dar speră că va reuși, la un moment dat în viață, să întâlnească femeia ideală.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

"De când m-am despărțit de fata aia cu care am fost, “de neagră”, simt un gol așa în viața mea, pentru că nu am o stabilitate în viața mea. Mă îndrăgostesc prin Spania, mă îndrăgostesc prin Germania.(...) Sunt singur și chestia asta ma face mai vulnerabil la “vagabonții”. Mi-e frică de multe lucruri, mi-e frică să nu ajung și eu ca vedetele astea sa nu mă mai însor. Eu vreau să mă însor, vreau să trăiesc o viață normală.", a mai zis manelistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.