Raluca Dumitru și Viviana Sposub nu se cunoșteau prea bine înainte de a participa la „Bravo, ai stil!”. Cele două concurente au început să se înțeleagă de minune și, după au declarat chiar ele, își formaseră o alianță. Lucrurile au mers bine o vreme, după care fiecare dintre acestea a început să își dea arama pe față.

Concurențele de la „Bravo, ai stil!”, la cuțite

Discuțiile dintre acestea au pornit din cauza unor declarații pe care partenera de viață a lui George Burcea le-a făcut la testimoniale și care pe prietena sa au deranjat-o enorm. Unele dintre colegele lor, în frunte cu Nicoleta Dragne, spuneau că Viviana Sposub nu este o femeie asumată, deoarece nu le spune în față ceea ce crede despre ele și preferă să vorbească, în momentul în care ele nu sunt prezente.

În cadrul uneia dintre edițiile de săptămâna trecută, fosta concurentă de la Survivor România a spus foarte clar că ea nu mai este în nicio alianță, dând astfel de înțeles că nu vrea să mai aibă vreo legătură cu colega sa de platou de care părea a fi apropiată și este de la sine înțeles, având în vedere înțepăturile dintre ele. Cea mai mare dezamăgire a avut-o, însă, în momentul în care iubita lui George Burcea a nominalizat-o în cadrul galei eliminatorii de sâmbătă.

Asta nu este tot! Nu doar în cadrul emisiunii nu o mai vrea în preajma ei pe Viviana, ci nici în viața reală. La un moment dat, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, un internaut a întrebat-o de ce nu mai este în alianță cu Viviana, iar răspunsul concurentei de la „Bravo, ai stil!” nu a întârziat să apară.

„Am renunțat la alianță, pentru că am considerat că pot merge singură în această competiție, nu am nevoie de o alianță”, a declarat Raluca Dumitru, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.