Andreea Raicu era una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar cu toate acestea a luat decizia de a se retrage din televiziune în anul 2014. În tot acest timp, nu a fost clar de ce a vrut să se dedice altor proiecte, dar a lămurit întreaga situație în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent. 

Andreea Raicu, despre retragerea din televiziune

Frumoasa vedetă s-a retras de ani buni din televiziune și nu a regretat nici măcar o secundă decizia pe care a luat-o. Nici în momentul de față, nu există vreun proiect care să o poată convinge să revină pe micile ecrane, deși cei mai mulți dintre admiratorii ei și-ar dori enorm lucrul acesta. Fosta prezentatoare s-a concentrat asupra altor lucruri, iar recent a lansat o carte de care este tare mândră și de care a vorbit în ce mai recent interviu pe care l-a acordat.

Andreea Raicu a devenit cunoscută acum foarte multă vreme. Au trecut 25 de ani de când și-a început cariera în modelling. A participat, de asemenea, la o mulțime de concursuri, iar mai apoi a intrat în televiziune, unde oamenii credeau că va rămâne mereu, dar lucrurile nu au stat deloc în felul acesta. A luat decizia de a se retrage și, fără să stea pe gânduri, a discutat despre acest subiect pe care nu îl aduce prea des în discuție, fiind mulțumită de viața pe care o duce, deși nu mai apare pe micile ecrane.

“Mi-e dor de o televiziune în care pot să contribui. Acum cu pandemia nu am avut mai mult timp, din contră, pentru că având un business de care a trebuit să mă ocup, a trebuit să găsim alte moduri decât cele pe care noi le planificasem să putem să susținem businessul și să creștem și să ne meargă bine. Drept pentru care am muncit mai mult decât am muncit înainte de pandemie. Mi-a luat un an de zile să termin cartea”, a declarat Andreea Raicu, pentru Evenimentul Zilei.

Recent, ea și-a lansat prima carte. A durat un an de zile să o scrie, dar este mulțumită de rezultatul final și speră ca și persoanele care decid să o cumpere și să o citească să fie la fel de mulțumite.

“Este o carte care conține foarte multă informație, atât din experiența mea, cât și este un ghid în care oamenii pot învăța cum să-și rezolve problemele tenului, să înțeleagă care sunt produsele care li se potrivesc.Este un ghid de frumusețe complex nu este doar o carte scrisă despre experiențele mele”, a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.