De ce nu s-a căsătorit Ana Morodan până acum? Este întrebarea care zace pe buzele multora. Denise Rifai a fost și ea curioasă să afle acest lucru și având-o invitată în cadrul emisiunii sale pe îndrăgita vedetă nu s-a putut abține să nu îi adrese această întrebare, dar sub o altă formă, ea fiind de părere că blondina fuge de căsătorie. 

Răspunsul neașteptat oferit de Ana Morodan

Ana Morodan este o femeie cât se poate de sinceră și așa a fost mereu, astfel reușind să își câștige comunitatea mare de fani pe care o are pe Instagram, locul în care își desfășoară, în cea mai mare parte a timpului, activitatea. Bloggerița i-a cucerit pe toți prin felul ei de a fi și continuă să fie la fel ca la început, fapt pe care ei îl apreciază enorm.

În plus, se pare că vedeta are niște pricincipii clare, chiar și atunci când vine vorba de relații. Deși a format un cuplu cu un bărbat timp de mai bine de 8 ani, blondina nu s-a gândit niciodată la căsătorie și nici la aducerea pe lume a unui copil. Rare sunt momentele în care povestește despre viața personală, fiind genul de om care pune mai mare preț pe carieră.

Consideră că într-o relație este mult mai important felul în care cei doi se înțeleg, ci nu actul în sine. Bărbatul pe care aceasta l-a iubit a ajutat-o în multe feluri și a reușit să o transforme în cea mai bună versiune a sa.

„Cred sus și tare că nicio experiență trecută nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret. Cu atât mai mult cu cât relația mea de 8 ani a fost cu Superman, un bărbat foarte smart, pe care-l admir tare și alături de cale am devenit a better Morodan.", a declarat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.