Cristina Ciobănașu a reușit să își ia toți fanii prin surprindere, după ce s-a pozat alături de presupusa iubită a fostului ei partener de viață, Vlad Gherman. Mulți dintre admiratorii lor credeau că actrițele sunt rivale, dar se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

Cristina Ciobănașu, surpriză pentru fanii ei

De câteva zile bune, se zvonește că Vlad Gherman și-a găsit liniștea, după separarea de Cristina Ciobănașu, în brațele Oanei Moșneagu, colega lor de platou. Cei doi au dat de înțeles că relația lor este doar una de prietenie și nimic mai mult, dar admiratorii lor nu i-au crezut pe cuvânt. S-au afișat de mai multe ori împreună, au vorbit extrem de frumos unul despre celălalt și se pare că actorul mergea la filmări chiar și în zilele sale libere, doar pentru a sta cu ea; ceea ce înseamnă că oamenii au avut toate motivele să creadă că formează un cuplu.

Unii dintre ei s-au gândit serios și la felul în care se simte fosta lui iubită, când îi vede atât de fericiți împreună. Într-un interviu pe care Oana Moșneagu l-a acordat recent, a dat de înțeles că ea știe cum stau, de fapt, lucrurile între ei și nu are niciun motiv să se supere. Drept dovadă, cele două s-au și pozat împreună, păreau destul de apropiate, iar imaginea a reușit să îi cucerească imediat pe internauți. Aprecierile și comentariile nu au lipsit nici ele din dreptul fotografiilor respective.


„Așa ne manifestăm bucuria că vă avem! Da, de voi e vorba! Cei care în fiecare joi sunteți prezenți în fața micilor ecrane, urmărind cu sufletul la gură povestea Adelei și a tuturor personajelor din serial! Vă mulțumim! 🙏🏼🥰😘 @oana_mosneagu , sper că îți plac pozele pe care le-am ales, erau cele mai ok din toată seria de poze pe prosteală😂”, a scris actrița, în dreptul imaginilor, de pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.