Victor Slav și Bianca Drăgușanu au discuții aprinse, în preajma Sărbătorilor de iarnă. Fiecare dintre ei își dorește să petreacă ziua de Crăciun alături de fiica lor. Blondina a fost foarte clară în acest caz și a mărturisit că fetița lor va sta alături de ea, la fel ca în fiecare an. 

Bianca Drăgușanu a răbufnit

Victor Slav a declarat că ar vrea să își ia fetița de Crăciun acasă. Și-ar fi dorit, de asemenea, ca și Bianca Drăgușanu să fie de acord cu propunerea sa, având în vedere că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum. Prezentatorul are o legătură specială cu micuța lui și încearcă să petreacă tot mai mult timp alături de ea, în ciuda neînțelegerilor pe care le are cu diva.

Blondina nici nu a vrut să audă una ca asta și a exclus din start varianta să nu o aibă pe Sofia acasă în ziua de Crăciun. Mai mult de atât, a mărturisit că tatăl ei poate veni să o vadă oricând își dorește, dar cu toate acestea nu se întâmplă prea des.

Nici de Anul Nou nu vrea să stea departe de ea, ceea ce înseamnă că nici de data aceasta Victor Slav nu va putea petrece Sărbătorile de iarnă alături de fiica lor, deși își dorește din tot sufletul lui. Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține să nu îi arunce și o înțepătură așa cum doar ea știe, transmițându-i că deși stă la câțiva kilometri, o vizitează destul de rar pe Sofia, de parcă ar sta într-un alt oraș.

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.