Bogdan Mocanu și partenera lui de viață au realizat că nu pot sta departe unul de celălalt, după ce au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui. Recent, artistul a dat de înțeles că lucrurile merg din ce în ce mai bine între ei și se pare că sunt gata pentru a-și duce relația la un alt nivel.

Bogdan Mocanu, pregătit să devină tată

Deși fanii lui credeau că este din nou un bărbat singur, se pare că sentimentele pe care el și iubita misterioasă le au sunt mai puternice decât credeau ei. Chiar dacă este un bărbat ocupat, Mocanu își face timp să stea de vorbă și cu fanii săi de pe rețelele sociale care nu sunt deloc puțini și care, când el face o sesiune de întrebări și răspunsuri, au tot felul de curiozități legate de viața sa privată.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care le au internauții este legată de chipul partenerei sale de viață. Aceștia ar vrea să știe cine este femeia care i-a furat inima fostului concurent de la Puterea Dragostei, dar el nu are de gând să facă această dezvăluire, cel puțin nu în momentul de față.

La un moment dat, cineva a vrut să afle când va avea loc nunta lor, iar Bogdan Mocanu a mărturisit că se va însura, când oamenii se așteaptă mai puțin. Își dorește din tot sufletul său și un copil, dar nu înainte de a ajunge în fața altarului.

"Când vă așteptați mai puțin, atunci mă însor. Și asta că viața trece, știu că așa e. Gândiți-vă că eu abia aștept copil, dar să mă însor", a spus Bogdan Mocanu, la Story,

A primit zeci de întrebări din partea internauților. Unul dintre ei l-a întrebat și câți copii își dorește. Nu a oferit un răspuns clar, ci a spus doar că își dorește și un băiat, cel mai important lucru fiind ca ei să fie sănătoși, pentru că toate celelalte lucruri vin de la sine.

"Băi, știți vorba aia românească, sănătos să fie, dar îmi doresc un băiat, să mă îmbrac ca el, să mă tund ca el, aia ar fi jmecherie. Și o fată vrea, că na, știti, fetele sunt mai apropiate de tată, iubesc mai mult.", a mai spus el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.