Andreea Tonciu a vorbit pentru prima dată despre presupusul conflict dintre ea și Elena Chiriac, fosta finalistă de la „Ferma vedetelor”. Între cele două vedete se pare că ar fi avut loc o ceartă, iar bruneta a lămurit întreaga situație despre zvonurile apărute pe internet. 

Adevărul despre conflictul dintre Andreea și Elena

Cele două vedete vor fi colege în cadrul emisiunii de la Pro TV, „Survivior România” 2022. Ambele vor face parte din echipa Faimoșilor și se pare că ar pleca în Republica Dominicană având deja probleme una cu cealaltă. Ei bine, Andreea Tonciu a simțit nevoia să discute despre acest lucru, spunând clar că nu are nimic cu Elena Chiriac, dar nici nu se poate considera ca fiind prietena ei, pentru că prietenia înseamnă mult mai mult pentru ea și necesită timp.

La un moment dat, Andreea Tonciu a fost invitată în cadrul emisiunii moderată de Cătălin Măruță, unde a intrat în jocul acestuia pe care l-a numit „Sosurile iuți”. Aceasta a fost rugată să spună care crede ea că este persoana care va fi considerată veriga slabă a echipei Faimoșilor, iar ea a oferit numele colegei sale, Elena Chiriac. În acel moment, fosta finalistă de la „Ferma vedetelor” a spus că este subestimată și că le va demonstra tuturor că s-au înșelat în ceea ce o privește.

După toate acestea, Andreea Tonciu a vorbit despre situația care s-a creat, la fel de sinceră ca de obicei.

„Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. – nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine, prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. – sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. – nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.