Teo Trandafir a făcut o serie de afirmații dure despre Jador, în cadrul emisiunii pe care o moderează alături de Bursucu la Kanal D. Vedeta a acceptat provocarea de a intra într-un joc pe care, de regulă, îl pregăteau pentru invitații lor și a fost nevoită să răspundă la întrebarea legată de artistul din România cu care nu s-ar căsători niciodată, iar răspunsul ei a fost Jador. 

Jador i-a dat replica lui Teo

Prezentatoarea a oferit și câteva explicații, spunând clar care sunt motivele pentru care nu ar accepta niciodată să fie soția manelistului. Prezentatoarea l-a descris pe artistul în vârstă de 26 de ani ca fiind un bărbat agitat, inconsecvent și imprevizibil. Cel mai tare o sperie la el faptul că vorbește foarte tare. În rest, crede despre fostul concurent de la „Survivor România” că este un om cu un suflet de aur.

„Pe Jador (n.r. nu l-ar lua niciodată de soț). Pentru că este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Mă sperie, mă intimidează și mă fac să dau înapoi. Sunt convinsă că Jador, în ciuda lucrurilor pe care tocmai ți le-am mărturisit, are un suflet de aur”, a spus Teo Trandafir , în cadrul emisiunii sale.

Reacția lui Jador nu a încetat nici ea să apară. Vâzând ce a spus cunoscuta prezentatoare despre el și recunoscând faptul că nu l-ar lua niciodată de bărbat, el a mărturisit că ar lua pe Teo Trandafir de mamă, deoarece este o femeie caldp și cu un suflet bun. De fiecare dată când a fost invitat în platoul emisiunii de la Kanal D s-a simțit foarte bine și spunea, la un moment dat, că are multe lucruri de învățat de la ea.

„Eu aș lua-o de mamă, pentru că este o femeie caldă și are un suflet bun!”, a declarat Jador, pentru wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.