De câteva zile bune, circulă un zvon pe internet cum că Nicoleta Dragne ar fi fost eliminată din cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, după ce s-ar fi certat cu producătorii emisiunii. În ultima vreme, concurenta a avut mai multe certuri cu unele dintre colegele sale, dar acest lucru nu înseamnă că producția a decis că a venit vremea ca ea să plece acasă. Ce a declarat fosta ispită de la „Insula Iubirii” despre situația creată!

Nicoleta Dragne, despre zvonurile care circulă în mediul online

Fără dar și poate, Nicoleta Dragne este una dintre cele mai controversate concurente din cadrul emisiunii de la Kanal D. Încă de când a pășit în platou, ea s-a dovedit a fi o femeie puternică, pe care nu o sperie nimic și care își exprimă punctul de vedere indiferent de situație. Zilele acestea, a avut mai multe conflicte cu colegele sale, una dintre cele pe care le-a luat în vizor fiind chiar Viviana Sposub, partenera de viață a lui George Burcea.

În ediția de seara trecută, Nicoleta Dragne a recunoscut că a ajuns într-un punct în care simte că nu mai poate să facă față și a izbucnit în lacrimi în fața juraților. Văzând că se vorbește destul de mult despre eliminarea sa pe motiv că s-ar fi certat cu producția, ea a decis să lămurească pe toată lumea.

Ei bine, fosta ispită de la „Insula Iubirii” le-a spus tuturor că dacă va fi eliminată, acest lucru se va întâmpla într-una dintre galele eliminatorii de la „Bravo, ai stil!” pe baza voturilor primite din partea celor de acasă. Mai mult de atât, blondina a vrut să fie clar pentru toată lumea că nu a fost descalificată și că respectă oamenii cu care lucrează de fiecare dată.

„Terminați cu prostiile! Dacă va fi să fiu eliminată, atunci voi fi eliminată la o gală din emisiune. Asta se va întâmpla într-o gală eliminatorie pe baza voturilor telespectatorilor. Nu dă nimeni pe nimeni afară, nu descalifică nimeni pe nimeni și prostii de genul acesta. Cel puțin nu s-a întâmplat până acum și nu se va întâmpla în cazul meu, pentru că știu să respect oamenii cu care lucrez. Nu am avut niciodată probleme de genul ăsta să mă cert cu producția. Doamne ferește! La orice proiect am lucrat m-am înțeles foarte bine cu oamenii. Că am divergențe cu colegele mele este cu totul diferit. Nu are legătură cu producția. Totul este ok. Dacă mai sunt în emisiune sau nu… vom vedea pe parcurs. Ăsta e clar un lucru pe care nu pot să vi-l comunic, dar restul chestiilor nu sunt adevărate”, a declarat Nicoleta Dragne, pe rețelele sociale.

Citeste si:
Cătălin și Romică Țociu, primele declarații după eliminarea de la...
Cătălin și Romică Țociu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.