Zilele acestea, a fost anunțată lista vedetelor care au acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2022. Una dintre cele care va face parte din echipa Faimoșilor este chiar Roxana Ciuhulescu. Nu s-a declarat pregătită pentru ceea ce urmează, dar le-a arătat fanilor care sunt sacrificiile pe care este nevoită să le facă de dragul competiției.

Roxana Ciuhulescu participă la Survivor România 2022

Au început pregătirile pentru Survivor România 2022, una dintre cele mai așteptate și urmărite emisiuni de la noi din țară. Unii dintre concurenți știu deja ce îi așteaptă, sunt gata gata să lupte cu toate armele, în timp ce alții nu sunt atât de bine pregătiți, dar speră să aibă parte de experiența vieții lor.

Roxana Ciuhulescu, de exemplu, s-a dovedit a fi o femeie foarte curajoasă acceptând să intre în această luptă pentru supraviețuire. O sperie doar gândul că va fi departe de familie și de copiii ei, dar crede că se va bucura din plin de fiecare moment.

„Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, a spus vedeta în platoul emisiunii „La Măruță.”

Recent, Roxana a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram prin intermediul cărora le-a arătat oamenilor care o urmăresc cum se pregătește ea pentru plecarea în Republica Dominicană, de la începutul anului viitor.

„M-au ciuruit: 4 vaccinuri pentru #republicadominicana 💪💪”, a scris Roxana Ciuhulescu, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.