Theo Rose a pus mare accent pe cariera sa, cel puțin în ultimul an, iar acest lucru se vede. Vedeta este pusă pe fapte și a promis că va lansa nici mai mult, nici mai puțin de 10 colinde în două zile, patru dintre acestea putând fi deja ascultate pe YouTube. 

Theo Rose, 10 colinde în 48 de ore

Frumoasa artistă a muncit din greu în ultima jumătate a anului. Pe lângă proiectele în care s-a implicat precum Masked Singer sau SuperStar, vedeta a făcut și muzică de calitate, iar ieri a lansat patru dintre colindele de sărbători pe care le-a pregătit pentru fani, celelalte șase urmând a fi lansate astăzi sau mâine.

Theo Rose nu se plânge deloc, deși are foarte puțin timp liber. Muzica face parte din ea și trăiește viața la care a visat încă de când era copil. De-a lungul timpului, a reușit să demonstreze că poate cânta orice gen muzical, motiv pentru care a reușit să le cucerească inimile a mii de oameni care spun despre ea că este artista cu cea mai bună și puternică voce din România.

Artista iubește să colinde și și-ar dori ca această tradiție să nu se piardă. Astfel, a decis să lanseze zece colinde în doar 48 de ore. Unul dintre acestea a ajuns deja în Trending și i-a făcut pe mulți dintre admiratorii ei să verse lacrimi amare, înainte de Crăciun.

„Așa mi-a venit mie pandalia. Sunt pusă pe colinde. În primul rând, de colindat poate oricine și ar fi bine să colinde toată lumea în perioada asta. Ne lipsesc colindele, cu siguranță. Mi-aș dori copiii, măcar, să mai facă asta în perioada asta de sărbători. Legat de genurile muzicale așa am și început. Eu nu am putut să mă hotărăsc între ele.” a declarat Theo Rose, la Vorbește Lumea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.