Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă. Cei doi îndrăgostiți au mers recent în prima lor vacanță împreună de el a postat și câteva imagini pe rețelele sociale. La câteva zile distanță, a vorbit și despre frumoasa lor poveste de iubire. 
 

Cătălin Scărlătescu, despre noua lui iubită

Doina Teodoru a reușit să se facă remarcată în cadrul emisiunii iUmor. Actrița a reușit să câștige marele premiu al concursului, în urmă cu mai bine de patru ani. Glumele sale răutăcioase la adresa mai multor vedete din România nu au fost doar pe placul celor trei jurați, ci și pe placul celor de acasă care au sperat până în marea finală că ea va fi cea care va câștiga.

Ei bine, actrița a reușit să îi fure inima lui Cătălin Scărlătescu în vara acestui an. Cei doi au preferat să își țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor, pentru a se putea bucura de fiecare moment în liniște. În ciuda acestor lucruri, cheful a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Doina Teodoru care speră să fie una de durată.

Fanii acestuia, care știau despre el că este un bărbat singur, s-au bucurat să afle despre Scărlătescu faptul că s-a așezat la casa lui și că, în sfârșit are o femeie alături de care se simte fericit și împlinit.

„Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.