Cristina Cioran are planurile făcute pentru anul viitor, dar se pare că oficializarea relației pe care o are cu tatăl fiicei sale nu este pe listă. Mulți și-au pus întrebarea legată de motivul pentru care nu ar vrea să se mărite, având în vedere că au și un copil împreună, iar relația le merge de minune. Blondina nu și-a ținut prea mult admiratorii pe jar și a vorbit deschis despre decizia pe care a luat-o. 

Nunta nu este în plan

Cristina Cioran a avut parte de un an cu suișuri și coborâșuri. A doua jumătate a lui 2021 a fost una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Vedeta și-a dorit extrem de tare să rămână însărcinată, iar lucrurile păreau a merge destul de bine. Fericirea i se citea pe chip și se bucura din plin de tot ceea ce trăia, până în ziua în care a născut prematur.

S-a temut pentru viața fiicei sale, care a stat departe de ea aproximativ două luni. O vedea destul de rar, din cauza faptului că a stat intubată până în ziua în care a fost în stare să se hrănească singură, iar părinții ei au putut să o ia acasă.

Nu le-a fost deloc teamă că viața lor se va schimba și că nu vor mai avea timp suficient pentru ei, deoarece fiica lor a fost mereu pusă pe primul loc. Având în vedere prin câte au trecut împreună ea și tatăl copilului ei, cei care o urmăresc au crezut că în viitorul apropiat va urma și o nuntă. Ei bine, spre dezamăgirea lor se pare că blondina nu se gândește la acest eveniment. Nu este adepta căsătoriilor, deși partenerul ei de viață își dorește lucrul acesta și i-a făcut propunerea, înainte de a rămâne gravidă.

"Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată.", a declarat Cristina Cioran, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.