Ana Baniciu și Edi Kovacs au o relație foarte puternică, sunt fericiți împreună și au planuri mari de viitor. Într-un interviu pe care fiica lui Mircea Baniciu l-a acordat de curând, a vorbit despre momentul în care a realizat că partenerul ei de viață este făcut pentru ea cu adevărat, dar a dat și detalii semnificative despre nunta mult așteptată, dar și despre copilul pe care amândoi și-l doresc. 

Ana Baniciu se vede mamă, înainte de nuntă

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edi Kovacs, iar anul acesta a fost unul intens pentru ei, dar și unul în care blondina a realizat că și-a găsit alesul inimii. În perioada în care artista s-a infectat cu COVID-19 și a trecut prin niște momente cumplite din punct de vedere al sănătății, el i-a fost alături și a avut grijă de ea așa cum nu o mai făcuse până atunci. A realizat atunci faptul că Edy chiar o place și că ar face orice i-ar sta în putință, ca ei să îi fie bine.

Multă lume a fost curioasă să afle care sunt planurile lor de viitor legate de nuntă și de aducerea pe lume a unui copil, mai ales că fiica lui Mircea Baniciu a fost deja cerută în căsătorie de către partenerul ei de viață, în urmă cu doar câteva luni. Deși le-ar fi plăcut să fi mers deja împreună în fața altarului, nu au de gând să facă marele pas, când pandemia de COVID-19 nu va ajunge la final.

Artistei i-ar plăcea enorm ca atât ei, cât și invitații lor să se bucure de petrecere, nu să facă teste pentru coronavirus. A părut destul de sigură pe ea și în clipa în care a afirmat că este de părere că va rămâne însărcinată, înainte de nuntă.

„Nuntă nu facem până când pandemia nu se va încheia. Când se va încheia atunci putem vorbi și despre nuntă. Fără restricții, fără Poliție, fără teste Covid! Poate apare copilul înainte de nuntă...eu așa cred!”, a mai declarat artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.