Cuza de la Noaptea Târziu a confirmat despărțirea de partenera lui de viață, în cel mai recent interviu pe care l-a acordat. Artistul a vorbit despre acest subiect sensibil pentru mulți cu zâmbetul pe buze, semn că nu este atât de afectat de întreaga situație. 

Cuza s-a separat de iubita sa

Cuza a avut o relație de mai bine de doi ani cu Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cei doi au tras de relația lor cât de mult au putut, până într-o zi când au decis să pună punct definitiv. Ambii și-au găsit, în urma separării, liniștea în brațele altor persoane. În timp ce blondina pare extrem de fericită alături de Cătălin Cazacu, fostul concurent de la Asia Express trece printr-o despărțire.

Deși pozau în cuplul perfect și părea că soarele a răsărit din nou pe strada lui Cuza, se pare că nu a durat prea mult și a ajuns să fie din nou un bărbat singur, la cei 30 de ani pe care îi are. Nu a vorbit despre cauzele despărțirii și nici nu a dat alte detalii, cel mai probabil din cauza faptului că este multe prea ocupat în cariera sa și nu are prea mult timp de acordat vieții personale.


Rămâne de văzut dacă va dezvălui motivele pentru care au ajuns în punctul de a-și spune adio sau, cine știe, dacă se vor împăca la un moment dat.

„Sunt un bărbat la 30 de ani, singur! Să se sublinieze”, a declarat Cuza, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.