Adda și Cătălin Rizeau formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi din țară, iar pentru mulți tineri reprezintă și un model demn de urmat. Deși fanii lor știu foarte multe lucruri despre ea, foarte puțini sunt cei care știu cum a început frumoasa lor poveste de iubire. După mai bine de cinci ani de când sunt împreună, cântăreața a vorbit și despre momentul în care a început totul. 

Adda și Cătălin Rizea, o căsnicie de durată

Adda se pregătește pentru lansarea primei cărți din cariera sa, despre care a dat mai multe detalii pe rețelele sociale. Mulți dintre admiratorii ei au bănuit că se va întâmpla lucrul acesta, din ziua în care a lansat proiectul „Cele trei Adda” și se pare că nu s-au înșelat. Artista nu știe când va avea loc lansarea, dar are deja foarte mulți doritori care i-au mulțumit că îi lasă să facă parte din viața sa.

Boala de care suferă și care în ultimul an a făcut-o să se gândească mult mai mult la ea și la sănătatea sa este și cea care a convins-o să scrie această carte. Dermografismul este o afecțiune autoimună pentru care nu există tratament și cu care a fost nevoită să învețe să trăiască.

Tot în cartea pe care o va lansa, vorbește și despre ziua în care l-a cunoscut pe Cătălin Rizea, partenerul ei de viață și tatăl copilului ei. S-au cunoscut într-o zi de vară, după ce ea a susținut un concert într-un club, iar prima lor întâlnire a fost una care i-a amuzat pe fanii acestora, de pe rețelele sociale.

„Cum sa il descriu? Cum sa ma descriu cand sunt cu el? L-am cunoscut la sfarsitul lui Iulie. Eram semi beata, dupa un concert la Loft. Intrat pe ultima suta de metri. Am plecat la mare cu doua prietene. Ne-am gasit cazare tocmai in Eforie. O camera care arata a baie, cu trei paturi de o persoana. Cu doar fucking 400 de lei. Dupa ce am comandat de la wanna be restaurantul de vis a vis, pui, care era de fapt peste, ca a gresit ospatarul, mi-am dat seama ca nu mai ajung la concert. Monica Munteanu ma suna ca trebuia sa incep in 30 de minute. Asa ca am plecat cu fetele, pe o aglomeratie infernala. Pe vremea aia nu stiam sa merg pe tocuri. Mi-am luat tenisi in picioare si tocurile in mana, ca sa ma schimb acolo. Cand ne-am dat seama ca mai sunt 10 minute si incepe cantarea, am iesit din masina. Stiti cadrele alea din filme? Cand se opreste lumea in loc si actrita alearga in slow motion? Nah, degeaba le stiti, ca nu a fost asa. Lumea nu s-a oprit. Pe o muzica ambientala de claxoane, am inceput sa fug ca la maraton pe trotuar, cu falcile pe fast forward, apoi direct pe plaja, pana la Loft. Cand am ajuns, gafaiam. Aveam rimelul la buric si rujul intins pe fata, de zici ca m-a sarutat pasional un camion. Am intrat in baie sa ma retusez. Ce sa mai retusez? Imi trebuia operatie estetica. Mi-am luat tocurile si cand am iesit pe terasa, mi-am dat seama ca scena era o masa. Doua picioare pe ciment si doua infipte in nisip. Ok, mi-am luat tenisii din nou in picioare. Riscam sa “iti arat ca poc” cu mutra in sampaniile milionarilor, daca ramaneam printesa. Am cantat. Am mai stat putin. Nu cunosteam pe nimeni. Pe bune? In urma cu cateva luni mancam pufuleti si covrigi de la metrou. Nu aveam eu fata de Loft. Nu ma simteam in largul meu, pentru ca nu era lumea mea. Asa ca, am plecat cu fetele la o terasa draguta, pe malul marii. Am mancat o salata si am baut putin vin. Apoi au aparut patru crai de la rasarit. Unul dintre ei, era indragostit de prietena mea, Ana, si i-a carat pe ceilalati trei dupa el. Eu, semi ametita, pe caterinca, l-am vazut pe unul dintre crai ca se holba la moaca mea sarutata pasional de camion. Da’, stati linistiti ca freza lui era in perfecta armonie cu mecla mea. Avea creasta. Stiti aripioara rechinului, ce se vede la suprafata. Aia scary, de care fug toti? Asa era. Mi-a spus ca il cheama Catalin.”, a scriss Adda, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.