Singurul bărbat pe care Vica Blochina l-a iubit vreodată a fost Victor Pițurcă, pe care a recunoscut că l-a înșelat de mai multe ori în cei 16 ani pe care i-au trăit împreună. Vedeta a știut de la bun început că el are o familie pe care nu o va abandona niciodată și cu toate acestea continua să iasă cu el și să se comporte ca un cuplu normal. 

Vica Blochina, despre perioada în care a fost amanta lui Pițurcă

Nu a sperat, cu adevărat, niciodată că va deveni soția sa, pentru că a știut de la bun început în ce se bagă. Nu a crezut nici faptul că povestea lor de iubire va dura atât de mult, motiv pentru care l-a și înșelat în repetate rânduri. Că el a simțit lucrul acesta, dar a evitat să deschidă subiectul, mai ales că el avea deja familia lor de care nu voia să se despartă, în ciuda faptului că a iubit-o pe fosta dansatoare.

Blondina a avut statutul de amantă în toți acei ani, dar nu părea că o deranjează atât de tare. Îl iubea enorm și era în stare să facă orice pentru el, greșeală pe care a reușit să o conștientizeze câțiva ani mai târziu. Între timp, a venit pe lume și fiul lor, Edan, pe care vedeta l-a crescut de una singură așa cum a știut ea mai bine, neavând ajutor financiar din partea tatălui copilului său.

”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina, pentru „În Oglindă”.

Simțea cumva nevoia de a se răzbuna pe faptul că ea nu va fi niciodată soția sau, cel puțin, iubita sa, în ciuda iubirii pe care i-o purta. Așa a ajuns să îl și înșele cu oricine îi ieșea în cale.

”Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.