Lidia Buble și Harlys Becerra nu mai formează un cuplu, iar artista a recunoscut lucrul acesta în cadrul unei emisuni unde a fost invitată, pentru promovarea celei mai noi piese pe care a lansat-o. La Teo Show, ea nu a vorbit doar despre muzică și despre carieră, ci și despre viața privată care de ceva vreme este în atenția tuturor, mai ales după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de actorul cubanez, 

Lidia Buble, din nou singură

Lidia Buble nu pare a fi prea norocoasă, când vine vorba despre dragoste. Frumoasa artistă nu a reușit să își găsească bărbatul potrivit, deși a avut mai multe încercări până la momentul actual. Deși nu este fericită pe plan personal, se bucură totuși că din poveștile sale de iubire eșuate iau naștere niște piese în care fanii ei se regăsesc și pe care le ascultă cu mare drag.

Deși a evitat să dea detalii despre viața privată, Lidia Buble a reușit să își deschidă sufletul și să discute despre relația pe care a avut-o cu actorul cubanez, Harlye Beccera. Cel mai mare dușman al lor a fost distanța, care nu este de mare ajutor în nicio relație, cum nu a fost nici în cazul lor.

”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble, la Teo Show.

Reușeau să se vadă destul de rar și era clar că lucrurile nu vor funcționa. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi păstrează legătura. A fost o poveste frumoasă pe care nu regretă că a trăit-o, dar care nu a fost menită să dureze.

”E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.