Vica Blochina a vorbit despre traumele din copilărie, în cadrul emisiunii „În Oglindă” moderată de Mihai Ghiță. Fosta dansatoare avea zile în care nici măcar nu avea ce pune pe masă și a muncit din greu pentru a obține tot ceea ce are acum și pentru a duce o viață de lux, așa cum a visat mereu. Drumul ei către succes nu a fost doar lapte și miere, după cum chiar ea a recunoscut. 

Vica Blochina, bătută de tatăl ei

Blondina își amintește cu durere în suflet despre momentele în care în era bătută de tatăl ei, despre zilele în care nu avea nici măcar ce să mănânce, dar și despre relația cu Victor Pițurcă, bărbatul a cărei amantă a fost. Crede că de vină a fost karma pentru faptul că s-a îndrăgostit de un bărbat însurat și i-a dăruit un băiețel, pe care mai apoi l-a crescut de una singură.

„Mă bătea tata. A fost foarte greu…”, a povestit ea, în emisiunea amintită.

Mutarea în București a fost o reală provocare pentru ea. După ce s-a stabilit în Capitală, a avut o relație cu Victor Pițurcă de pe urma căreia a luat naștere fiul ei. În cadrul interviului respectiv, ea vorbește sincer și cu lacrimi în ochi despre felul în care era tratată, dar și despre modul urât în care bărbatul pe care îl iubea îi vorbea. Îi spunea des că este o femeie urâtă, plină de defecte și din acest motiv a și simțit nevoia să înșele.

„Asta a fost karma mea, să fac un copil cu un om însurat”, a mai zis vedeta.

A fost multă vreme nefericită și nu înțelegea deloc de unde veneau acele stări. Odată cu trecerea timpului, ea a reușit să depășească acele momente și să realizeze ceva în viață. La momentul actual, își poate permite orice și duce o viață de lux, ba chiar și-a propus să se mute definitiv în Statele Unite.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.