Zannidache, marele câștigător al emisiunii Survivor România, a făcut un roast senzațional la iUmor, la care atât jurații, cât și cei de acasă au râs în hohote. Artistul a fost aplaudat de întreaga sală, dar și de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, care s-au bucurat să îl aibă în fața lor. Actorul l-a apreciat pentru sinceritatea de care a dat dovadă, mai ales că primise textul pe care ar fi trebuit să îl spună pe scenă. 

Zanni, primul roast în roast la iUmor

Zanni a considerat că nu poate veni cu acele glume în fața oamenilor, pentru că nu ar fi râs nimeni, așa că a decis să își pună amprenta pe loc. A făcut o analiză pe text, a îmbunătățit materialul primit din partea producției și s-a descurcat de minune. Tânărul a vrut ca oamenii să se distreze în timpul momentului lui, dar când a citit glumele pe care ar fi trebuit să le rostească, a fost ferm convins că acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

Pentru cei care nu au înțeles prea bine ceea ce a făcut pe scena emisiunii de la Antena 1, el a oferit și câteva explicații pe contul lui de Instagram, la fel de sincere ca de fiecare dată. Câștigătorul Survivor România a primit textul respectiv, i s-a părut sec și a schimbat glumele după bunul lui plac. A avut emoții foarte mari, pentru că se afla în platoul de la iUmor pentru prima dată, dar cel mai important este că a ieșit totul perfect și că oamenii au râs.

„Sper că v-a plăcut apariția mea la iUmor. Vreau să specific că am primit textul și era foarte sec ce am primit eu. La ce s-a râs este pentru că eu am schimbat anumite glume și i-am spus și lui Bendeac. Țin să precizez că am avut emoții foarte mari, pentru că dacă nu am context, stau acasă, nu mă bag. Ce scria acolo clar nu era în baza mea de informații. Nu era de moment. Nu era actual. Glume d-alea la care nu râde nici Vasile. A trebuit să fac din nimic ceva. Sper că v-a plăcut”, a povestit Zanni, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.