Mara Bănică urmează să devină mamă pentru a doua oară și nu doar ea este încântată de lucrul acesta, ci și soțul ei pe care îl ține ascuns încă de ochii lumii. Recent, jurnalista a acordat un interviu în care a vorbit despre partenerul ei de viață, despre căsnicia lor, dar și despre ocupația celui care a reușit să o cucerească din prima zi. 

Mara Bănică, împlinită din toate punctele de vedere

Vedeta este foarte mulțumită de relația pe care o are cu soțul ei, deși se văd destul de rar. De când s-au cunoscut, cei doi au devenit o familie, iar venirea pe lume a copilului lor îi unește și mai mult. Bărbatul este încântat de ideea că va deveni tată și nimic nu se poate compara cu bucuria pe care o simte, când își vede micuța la ecograf.

Mai mult de atât, Mara Bănică a povestit că ea și partenerul ei nu s-au certat niciodată și că în cea mai pare parte a timpului ei sunt cu zâmbetul pe buze. Acesta o susține pe jurnalistă din toate punctele de vedere, dar mai ales din punct de vedere financiar. Deși în momentul acesta nu este în țară, vedeta nu duce lipsă de nimic.

„Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi. El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem. Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară”, a declarat Mara Bănică, pentru fanatik.ro.

Soțul său se află în Germania. acolo unde conduce o multinațională, acesta fiind și motivul pentru care ei reușesc să se vadă destul de rar. Se întâlnesc o dată la două-trei săptămâni și stau împreună câteva zile. Sunt asumați, iar ea a știut de la bun început că așa vor sta lucrurile, dar nu regretă nimic.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a mai spus vedeta, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.