George Burcea a făcut o postare pe contul lui de Instagram în care o compara pe Viviana Sposub cu fosta lui soție, Andreea Bălan. Mai mulți internauți i-au trimis postarea cu pricina Nicoletei Dragne, rivala iubitei actorului de la Bravo, ai stil, care nu s-a putut abține să nu comenteze ceva în legătură cu afirmațiile făcute de acesta. Nu a avut nimic bun de zis.

Nicoleta Dragne a luat foc, pe Story

Postarea în care George Burcea spunea despre actuala lui parteneră de viață că are niște calități vocale mai bune decât fosta soție a scos-o din sărite pe Nicoleta Dragne. Aceasta consideră că actorul ar trebui, de fapt, să o compare pe colega ei de platou cu un artist care este în vogă acum, nu cu o persoană care făcea furori în anii 2000, cum este cazul Andreei Bălan.

Mai mult de atât, fosta ispită de la Insula Iubirii a remarcat faptul că niciunul dintre ei nu ratează vreo ocazie pentru a vorbi rău despre cântăreață. Cea care a început cu ironiile la adresa Andreei Bălan a fost chiar Viviana Sposub, în cadrul unui roast pe care l-a făcut într-una dintre galele emisiunii la care participă.

Nicoletei Dragne i se pare o lipsă de respect felul în care acesta procedează și crede că nu este bine pentru imaginea niciunui bărbat să o compare pe actuala cu fosta, în spațiul public. Ar trebui să se gândească mai mult la copiii pe care îi împreună și să lase răutățile deoparte, a mai sublinitat ea.

„Ah uitasem, e nevăsta-sa din 2000 și nu are loc de ea. Glumă, glumă, dar ce bărbat care își respectă copiii își compară actuala cu fosta în mediul public, în încercarea de a o pune sub umilință pe femeia care i-a adus pe lume două minunății? Ce bărbat care se respectă pe sine își lasă iubita să râdă public de mama copiilor săi? A, stai, nu a râs. A stat, nu a râs, a făcut roast despre o femeie care nu făcea parte din proiectul BAS. Ai puțin respect și încetează să le mai umilești mama pe Instagram. Când ai copii nu mai este vorba despre ea/ el, e despre ei. Atât!”, a transmis Nicoleta Dragne, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.