Ședința foto pe care Laurențiu Reghecampf a realizat-o împreună cu actuala sa iubită a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, care i-a dat niște replici dure celui care încă este soțul ei. Impresara este de părere că, mai ales în această perioadă a anului, ar fi trebuit să se pozeze alături de familia sa, iar cu acest gest nu îi face pe copiii lui decât să îl urască și mai tare.

Anamaria Prodan a găsit repede o soluție

În urma discuției pe care cei doi au avut-o, în direct, antrenorul i-a interzis Anamariei Prodan să îi pronunțe numele, dar impresara nu duce lipsă de imaginație și a găsit repede porecle atât pentru fostul ei partener, cât și pentru iubita acestuia. Pe el l-a numit „Reghe Limbă”, iar pe ea „amanta Gură de aur”. Vedeta a făcut o postare pe Instagram în care a simțit nevoia să mai adauge ceva în legătură cu ședința foto.

„Reghe Limbă de aur face promisiuni și declarații amantei Gură de aur. Ce romantic. Ce decor de vis. Ce fericire. Vai de vai. Îl ia la mână pe Limbă de aur Gură de aur dacă facem comentarii. Câtă originalitate să copiezi ședința foto pe care soția Limbuței de aur a făcut-o TOP acum 2 ani. Trebuie să-i învățăm să se îmbrace, să-i învățăm cum se stă cu mâinile la poze, că se tot întreabă pe video amândoi ce să facă cu mâinile”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram,

În mod clar, Anamaria Prodan este supărată din cauza situațiilor prin care trece, dar a reușit să demonstreze mereu că este o femeie puternică, iar apropiații ei sunt de părere că așa va fi și de data aceasta. Impresara crede că lui Reghe ar trebui să îi fie, în primul rând, rușine de copiii săi care îl vedeau ca pe tatăl perfect și pe care i-a dezamăgit.

Nimic nu a enervat-o mai tare decât faptul că antrenorul și iubita lui s-au pozat chiar în locul în care și ei obișnuiau să facă ședințe de Crăciun.

”Grea viața de vedetă mai ales când te strigă lumea Gură de aur și pe tătăiță… scuze, Reghe Limbă de aur. Ne facem timp și le organizăm o ședință foto în decor adevărat de vis (urât), îi învățăm să stea natural în fața camerei, că ne pomenim că iese dragostea prin pori și ne inundă. Și facem și retuș la bărbița Guriței de aur, dăm cu multă acuarelă pe piele să obținem o singură culoare a pielii, căci petele sunt și la propriu și la figurat. Aducem make-up profesional, haine adevărate de divă de aur luate pe măsuri, nu așa ca pe gard”, a adăugat ea.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.